کارآموزی کارخانجات ایران مرینوس قم

کارآموزی کارخانجات ایران مرینوس قم 138صفحه قالب ورد قابل ویرایش

دانلود کارآموزی کارخانجات ایران مرینوس قم

کارآموزی کارخانجات ایران مرینوس قم
دسته بندی نساجی
فرمت فایل doc
حجم فایل 133 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 138

توضیحات:

 

کارآموزی کارخانجات ایران مرینوس قم
صفحه قالب ورد قابل ویرایش

کارآموزی کارخانجات ایران مرینوس قم

138صفحه قالب ورد قابل ویرایش

 

بخشی ازمتن:

کارخانجات ایران مرینوس (سهامی عام) در سال 1346 با مساحت صد و بیست هزارمترمربع و زیربنای در حدود بیست هزارمترمربع تأسیس و در سال 1348 با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدف تولید پارچه فاستونی در قم به بهر‌ه‌برداری رسید.

ظرفیت اسمی تولید پارچه در زمان تأسیس شرکت هفتصدهزار مترطولی در سال بوده است که با چندین مرحله نوسازی و توسعه کارخانه و مدرنیزه کردن ماشین‌آلات و بهینه سازی روند تولید به دو میلیون و هفتصدهزار مترطولی در سال رسیده است.

تعداد پرسنل در حال حاضر 426 نفر مرد و 55 نفر زن می‌باشد.

سهامداران شرکت 60 درصد مربوط به بخش خصوصی و 40 درصد متعلق به بخش دولتی است. محصول کارخانه پارچه فاستونی و البسه می‌باشد و از تولیدات دیگر کارخانه می‌توان به پتو اشاره کرد.

مواد اولیه شامل تاپس پشم که از کشور استرالیا تهیه می‌شود و تاپس پلی‌استر و مواد شیمیایی که از کشورهای آلمان و سویس و فرانسه تهیه می‌شود. در قسمت تولید کارخانه در 2 شیفت A و B یعنی 16 ساعته کار می‌کند.

کمیته‌های فعال درک ارخانه شامل وام، حفاظت فنی، انضباط کار، بهره‌وری، طبقه‌بندی مشاغل می‌باشد. ضمن اینکه شورای اسلامی کار، انجمن اسلامی و پایگاه مقاومت بسیج هم به فعالیت مشغولند.

در کمیته بهره‌وری دونفر نماینده مدیریت کارخانه، یک نفر نماینده سرپرستان و دونفر نماینده شورای کار عضویت دارند وظیفه این کمیته تعیین مبلغ اضافه تولید کارخانه می‌باشد که این مبلغ به عنوان بهره‌وری به کارکنان شاغل پرداخت می‌شود.

کمیته طبقه‌بندی مشاغل ازیابی حقوق کارکنان و انضباط کار را برعهده دارد. حفاظت فنی کارخانه و بهداشت و درمان کارکنان نیز برعهده این کمیته می‌باشد.

امکانات رفاهی که به کارکنان تعلق می‌گیرد عبارت است از :

1- کمک نقدی شامل وام قرض‌الحسنه- اهداء جوائز به فرزندان ممتاز پرسنل، پرداخت هزینه کفن و دفن به ورّاث شاغلینی که به هر دلیل فوت می‌کنند به صورت بلاعوض.

2- کمک غیرنقدی شامل برنج- روغن- مرغ- شکر- پارچه کت و شلواری.

3- سایر امکانات شامل تعاونیهای مسکن و مصرف- سالن غذاخوری- چایخانه- مهدکودک- خانه بهداشت- نمازخانه- سالن ورزش- پارکینگ- حمام- آب شیرین- سرویس ایاب و ذهاب- بیمه درمانی و بیمارستانی شاغل و سه نفر تحت تکفل وی و باضافه بیمه عمر و حوادث شاغل نزد بیمه آسیا.

رینگ
نیمچه نخ ایجاد شده برای تبدیل به نخ به ماشین رینگ داده می شود. هدف از ماشین رینگ:
1- کشش دادن نیمچه نخ 2- تاب دادن نخ حاصل 3- پیچیدن نخ به دور دوک ریسندگی به شکل مخصوص
عمل ریسندگی (رینگ) ممکن است بصورت مداوم انجام شود و یا به صورت متناوب. در روش ریسندگی مداوم عملیات کشش دادن، تاب دادن و پیچیدن بطور پی در پی انجام می شود. در صورتی که در روش متناوب اول عمل کشش انجام می شود، بعد عمل تاب دادن و در مرحله آخر عمل پیچیدن.
بوبین های نیمچه نخ آماده شده در روی قفسه های ماشین رینگ بطور عمودی قرار می گیرند.
نیمچه نخ توسط کشیدگی ایجاد شده در اثر حرکت غلتک تغذیه از روی بوبین باز می شود. نیمچه نخ بعد از عبوراز روی میله راهنما وارد منطقه کشش رینگ می شود. سیستم کشش شامل جفت غلتک تغذیه، دوآپرون و جفت غلتکهای کشش (تولید)است.
 بازوی بالا سر سیستم بواسطه فنرهای خود فشارروی غلتک هارا تامین میکند. تار عنکبوتی ظریفی که از غلتک های کشش بیرون می آید، پس از تاب خوردن از راهنما عبور کرده و توسط شیطانک به دور دوک به طور کاملاً سفت می پیچد. دوک روی میل دوک محکم شده است. شیطانک از جنس استیل خیلی سخت و مقاوم تهیه شده و به راحتی روی عینکی می چرخد. عینکی به میز عینکی بسته شده است

فهرست برخی ازمطالب:

مقدمه

 قسمت ریسندگی   

قسمت مقدمات بافندگی

قسمت بافندگی

تاسیسات

 

دانلود کارآموزی کارخانجات ایران مرینوس قم