پروژه حسابداری فعالیت های بیمه ای با مثالهای تشریحی
فرمت فایل : pptx
تعداد صفحات : 69
حجم فایل : 1627
گروه فایل : حسابداری
دانلود پاورپوینت با موضوع حسابداری فعالیت های بیمه ای ( همراه با مثالهای تشریحی)، در قالب pptx و در 69 اسلاید، قابل ویرایش
توضیحات ابتدایی پاورپوینت دانلودی:
این پروژه شامل پاورپوینتی با موضوع حسابداری فعالیت های بیمه ای می باشد که بسیار کامل و شکیل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد. همراه با توضیحات کامل و همچنین مثالهای تشریحی تهیه شده است که می تواند توسط دانشجویان رشته حسابداری به عنوان پروژه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت حسابداری فعالیتهای بیمه ای با مثالهای تشریحی
فهرست مطالب
تاریخچه بیمه در جهان
تاریخچه بیمه در ایران
جایگاه بیمه بعد از انقلاب اسلامی
تعاریف و اصطلاحات بیمه ای
بیمه
قرارداد بیمه
بیمه گر
بیمه گذار
بیمه شده
حق بیمه
خسارتهای تبعی
فرانشیز
بیمه اتکائی
اصول بیمه
انواع بیمه ها
بیمه اشخاص
بیمه عمر
بیمه درمانی
بیمه حوادث
بیمه اموال
بیمه اتومبیل
بیمه حمل و نقل
بیمه مهندسی
بیمه مسئولیت مدنی پزشکان
حسابداری درآمدها و هزینه های بیمه ای
شناسایی درآمدها
هزینه های عملیاتی در موسسات بیمه
ذخایر فنی
ذخیره حق بیمه
ذخیره خسارتهای معوق (خسارتهای پرداخت نشده)
ذخیره تکمیلی
ذخیره مشارکت در منافع
ذخیره فنی خطرات طبیعی
عملیات بیمه اتکایی
محاسبه ذخیره حق بیمه و ثبتهای مربوط به آن
مثالهای تشریحی
قسمتی از متن:
حسابداری فعالیت های بیمه ای
اصولا بیمه ها بر دو گروه کلی بیمه های بازرگانی و اجتماعی تقسیم می شود. مثلا سازمانهای تامین اجتماعی و خدمات درمانی در زمینه بیمه های عمومی و عام المنفعه نظیر بیمه های درمانی، بازنشستگی، از کار افتادگی و مستمریهای مختلف فعالیت دارند. یعنی هدف، آن بوده تا اکثریت جامعه از طریق پوشش بیمه ای اجباری و عمومی بیمه شوند. در اکثر کشورهای دنیا بیمه های عمومی به صورت اجباری است تا منافع جمعی و ملی دستخوش حوادث و وقایع نگردد. اما شاخه اصلی فعالیتهای شرکتهای بیمه در زمینه بیمه های انفرادی و بازرگانی، اختیاری است نظیر بیمه عمر، آتش سوزی، بدنه اتومبیل، باربری و ... البته بیمه شخص ثالث اتومبیل علیرغم اجباری بودن، توسط شرکتهای بیمه عرضه می گردد.
حسابداری درآمدها و هزینه های بیمه ای
درآمدها
عمده درآمد در شرکتهای بیمه از دو محل ایجاد می شود:
درآمد حق بیمه
درآمد حاصل از سرمایه گذاری
نکات قابل توجه استاندارد 28 فعالیتهای بیمه عمومی
درآمد حق بیمه باید از تاریخ شروع پوشش بیمه ای و به محض این که حق بیمه به گونه ای اتکاپذیر قابل اندازه گیری باشد شناسایی شود.
در بعضی رشته ها همانند بیمه مهندسی الگوی وقوع خطر در طول دوره بیمه نامه یکنواخت نیست. در مورد بیمه نامه های مهندسی در اوایل انجام پروژه ها خطرات کمتر است و معمولا در مراحل پایانی پروژه احتمال وقوع خطر و تحمل خسارت افزایش می یابد. درآمد حق بیمه این نوع بیمه نامه ها متناسب با الگوی وقوع خطر برآوردی شناسایی می شود.
درآمد حق بیمه باید به طور یکنواخت در طول دوره بیمه نامه (برای بیمه های مستقیم) یا در طول دوره پذیرش غرامت (برای بیمه های اتکایی) شناسایی شود، مگر این که الگوی وقوع خطر درطول دوره بیمه نامه یکنواخت نباشد که در این صورت درآمد حق بیمه متناسب با الگوی خطر برآوردی شناسایی می شود.
...
مبلغ : 17000 تومان